A legjobbat szertnéd mindenből babádnak? A Laura’s Room segít neked!

Laura’s Room webáruház egy 2017-ben indult vállalkozás, ami első gyermekünkre várva pattant ki a fejünkből. Szerettünk volna megalkotni egy olyan márkát, ami büszkén képviseli születendő kislányunk nevét. Babánkra várva hamar rájöttünk, hogy milyen nehéz döntés a kelengyelistáról mindent beszerezni, pláne egy kezdő anyukának, hiszen manapság, a bőség zavarában, már a legegyszerűbb dolgok beszerzése is komoly fejtörést okozhat.

Laura megszületése után, mi is élőben, testközelből tapasztalhattuk meg, mi az, ami fontos szempont egy-egy eszköz beszerzésénél. Ez a különleges tudás segít minket folyamatosan abban, hogy az újdonsült anyukák és apukák könnyen navigálhassanak portálunkon, ahol tényleg csak a valóban lényeges, jó árú és minőségű termékek érhetőek el. 

Mivel, sajnos sokszor, már csak otthon, egy pár napos babával jövünk rá, hogy valami kimaradt, ami szükséges lenne, úgy éreztük, hogy kifejezetten hiánypótló lehet egy olyan webáruház megteremtése, ami a minőség mellett leginkább a gyorsan elérhető termékeiről is híres. Nem tagadom, személyes a tapasztalat: velünk is többször előfordult az első pár napban ilyen helyzet. Nekünk ilyenkor a legfontosabb az volt, hogy amire szükségünk van, minél hamarabb Nálunk legyen. A Laura’s Room webáruház legnagyobb erőssége ezért az lett, hogy a megrendelt termékek ügyfeleinknél legyenek már 2-3 napon belül.

Hiszünk mottónkban, miszerint „új csillag születik” és minden újdonsült kis csillag speciális igényét igyekszünk kiszolgálni a legmaximálisabb mértékig. Fontosnak tartjuk, hogy csakis minőségi termékek jussanak el csemetéitekhez, ezért minden Nálunk megvásárolt termékre 100%-os garanciát vállalunk, és mi magunk is teszteljük termékeinket. Ha valami nem felel meg gyakorlatias elvárásainknak, annak nem lehet helye a mi piacunkon. Vevőink csak a prémiumot érdemlik! Látogass el a Laura’s Room weboldalára, és nézz körül nálunk!

Szólj hozzá elsőként!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.