Interjú a többgyermekes anyukák életéről

Korábban már két alkalommal jártunk a Promontor TV stúdiójában. Először a Beszélő Babakezek Programról beszélgettünk, második alkalommal a babajelbeszédről és a www.jelelababam.hu oldalról esett szó, most pedig a többgyermekes anyukák élete volt a téma. Külön érdekesség, hogy végső soron mindhárom alkalommal velem tartott legkisebb gyermekem, Kristóf is, hisz legelőször épp az első trimeszter végén jártunk, a második interjú a szülés előtt egy hónappal készült, most pedig már a karjaimban tarthattam őt.

Azzal gondolom, mindenki egyetért, hogy az első gyermek vállalása alapjaiban változtatja meg egy pár életét. A második gyermek érkezése általában szintén nagy változást jelent. Azonban azt tartják, hogy az ezt követően született gyermekek talán már nem jelentenek akkora horderejű változást egy család életében. Ezzel egyet kell, hogy értsek, valóban sokat tud segíteni az egyre nagyobb rutin.

Az alábbi interjúból megtudhatjátok, hogyan készítettük fel Rebekát és Izát arra, hogy hamarosan kistestvérük születik. Szó esik arról, hogy a lányok hogyan fogadták Kristóf érkezését. Beszélgetünk arról is, hogy a nagyok játszanak-e babásat a picivel, valamint, hogy féltékenyek-e rá? Az is kiderül, hogy melyik gyerkőcben mit szeretek a legjobban. Nagyon örültem, hogy az apukák szerepéről is szó esett, itt is, és az interjúban is külön köszönöm gyermekeim édesapjának azt a sok segítséget, amit nap mint nap kapunk tőle!

Szólj hozzá elsőként!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.