Alkotótér Budafok-Tétény Kerület Napján

Alkotótérrel várja a Szőlőfürt – XXII. kerületi vállalkozó anyukák szövetsége 2018. június 21-én csütörtökön 10-18-ig a kedves érdeklődőket, ahol kint lesz többek között a Jelel a Babám is. Az esemény a Budafok-Tétény Kerület Napjának keretében, a Budafoki Szomszédok Piaca (1221 Budapest, Játék u. 1-3) előtti téren kerül megrendezésre.
Minden kreatívkodást szerető gyermeket és felnőttet szeretettel várunk a Dm melletti hatalmas árnyékos fánál kialakításra kerülő Alkotótéren.

“A Szőlőfürt és a többiek….” kreatív pályázat pályaműveinek díjkiosztójára is ezen az eseményen kerül sor. Minden egyéni kategória 1-5. helyezettjét és minden csoportos kategória 1-3. helyezettjét díjazzuk.
A nyertes műveket egész nap élőben megtekinthetitek, és mellette az összes pályamunka is látható lesz kivetítőn a díjátadó sátorban.

A nap folyamán számos workshoppal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Mindenki megtalálhatja a kedvére való kreatkívkodnivalót! 

A kreatívkodás közben pedig szorgosan lehet gyűjteni az aláírásokat a kuponfüzetbe.

A Jelel a Babám standjánál kézjeleket tanulhattok ilyen klassz kis rajzok segítségével. A képek elkészítéséért ezúton is szeretnék köszönetet mondani Ragályi Mónikának!

Nagyon izgalmas és tartalmas napnak nézünk elébe most csütörtökön. Gyertek el, kreatívkodjunk együtt!

Szólj hozzá elsőként!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.