Babajelbeszéd előadás a Vegafeszten

Puskás Kriszti, a Beszélő Babakezek program oktatója és www.jelelababam.hu szerkesztője előadás tart a babajelbeszédről a Vegafeszten,”  – olvashatjuk az www.egeszsegvar.hu oldalán. 2016-os Vegetáriánus Fesztiválon a Beszélő Babakezek Program oktatójaként voltam jelen. Betlejné Szurdusz Erikától – dúla, valamint kismama és baba-mama jógaoktató – kaptam a meghívást, melyet ezúton is nagyon szépen köszönök!

A Vegafeszten minden évben külön baba-mama szoba várja a legkisebbeket és szüleiket, kifejezetten számukra összeállított programokkal. Ebben a szobában kapott helyet a babajelbeszéd bemutató óra is.

Míg múlt évben zömében felnőttek vettek részt az órámon, most inkább a pici gyermekeké volt a főszerep. Külön örültem, hogy több apuka is ellátogatott az előadásra! A hallgatóság zöme még nemigen hallott a babajelekről, így szinte minden újdonság volt számukra, amit elmondtam. A kicsik szórakoztatására, ill. a szülők tanítása céljából eljeleltünk jópár dalocskát és mondókát is, amit mindenki lelkesen mutogatott velem együtt. Nagyon jó hangulatban telt az előadás!

Számomra a csúcspont az volt, amikor Gergő anyukájától megtudtam, hogy kisfia általában a foglalkozásokon, ahová szoktak járni, többnyire kissé bátortalan, még soha nem ment oda egy oktatóhoz sem, hozzám viszont szinte egyből odalépett, és bőszen szedegette el tőlem a kis állatfigurákat, anyukája és az én legnagyobb meglepetésemre.

Köszönöm azoknak, akik részt vettek az előadáson azt, hogy eljöttek, és megtiszteltek figyelmükkel! Remélem, hogy a 2017-es Vegafeszten is találkozunk!

Szólj hozzá elsőként!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.