Szerelem első látásra

A történet 2014 tavaszán kezdődött, amikor második kislányommal, Izabellával elkezdtünk jelelni. Már ekkor éreztem, hogy itt sokkal többről van szó, mint egy újabb babás-mamás elfoglaltságról…mi tagadás, szerelem volt ez első látásra! Ezt követte a www.jelelababam.hu videóblog elindítása, majd 2014 őszén beiratkoztunk az első Beszélő Babakezek alaptanfolyamra, majd ezt követte a játszótanfolyam, valamint az oktatói képzés. Zentai Kata nagyon alapos és lelkiismeretes oktató, öröm volt tőle tanulni!

2015-ben Budapest déli részén több helyszínen is tartottam babajelbeszéd alap-és játszótanfolyamokat. Olyan jó volt hallani az anyukák lelkes beszámolóit az első jelekről, arról, hogy mennyivel egyszerűbb ennek a módszernek a segítségével megérteni gyermeküket. Azonban, ami még ettől is nagyobb hatást gyakorolt rám, az a gyerekek tekintete. Hatalmas és őszintén érdeklődő szemekkel néztek rám az órákon: „vajon miért kalimpál ez a néni itt nekünk?” – gondolhatták. Aztán pár hét eltelte után megjelent a szemükben a csillogás: „aha, már értem mire megy ki a játék! J” Visszagondolva most is látom magam előtt ezeket a szemeket. Számomra is fantasztikus élmény volt! Köszönöm!

2016 tavaszára várjuk harmadik gyermekünk érkezését, így most nem tartok babajelelős foglalkozásokat, de ha a kicsi is úgy engedi, akkor szeptembertől újra találkozhatunk az alap- és játszótanfolyamokon! Bővebb információt itt találtok.

Álljon itt még pár szülői vélemény az általam tartott órákról:

„Szeretném megköszönni neked ezt a hat csodás órát. :-)”

Panka anyukája Dóra

„Örülök,hogy megismertelek, jó hangulatú órák voltak, nagyon passzol a személyiséged, a vidámságod a babás foglalkozásokhoz 🙂 és látszik hogy elhivatott és lelkes vagy az “üggyel” kapcsolatban.”

Vilma anyukája Eszter

„Nagyon hiányoznak az óráid, mi nagyon szerettünk járni.”

Bánk anyukája Orsi

A fenti cikk megtalálható a babakezek.hu oldalon is.

Időközben megszületett Kristóf kisfiunk 🙂

20160313_155533_small

20160316_120419_small

A lányok is nagy örömmel fogadták a kistestvérüket, főleg, hogy Kristóf hozott nekik ajándékot is.

20160316_193238_small

Szólj hozzá elsőként!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.